TJÄNSTER

Service av högsta klass

Vi har kunskapen att hjälpa er med era maskinproblem. Vi älskar att göra våra kunder nöjda när de snabbt är tillbaka och kan producera med sina maskiner. Vi gör vårt yttersta för att kunna hjälpa er samma dag som ni kontaktar oss med ert problem eller det ni vill ha hjälp med, att kontakta oss är alltid gratis. Här nedan är några saker vi kan hjälpa till med.

  • Vi Installerar nya och begagnade maskiner.
  • Vi kan också i många fall hålla utbildning på maskiner (maskin beroende)
  • Vi felsöker er maskin vid alla typer av fel så som El fel, Mekaniska fel och även Hydraul och Pneumatiska fel.
  • Förebyggande underhåll på era maskiner.
  • För inköp av verktyg till era maskiner (så som stansverktyg och kantpressverktyg, sågblad och klingor till era sågar).
  • Vi är alltid glada att få hjälpa er och finns det några funderingar så bara ring.

Kantpressar och Gradsaxar

Kantpressar och Gradsaxar står för de flesta förfrågningar från våra kunder och är ett område som vi är mycket starka på och har kunder från hela vårt avlånga land samt även i Danmark.

Cyberlec, Delem och Esa är några av de styrenheter vi använder dagligen så här kan vi hjälpa er oavsett vilka problem ni har eller vägledning ni behöver.

Vi tar hand om maskinfel och ser till att ni är tillbaka i produktion snabbt. Vi hjälper gärna till med utbildning i handhavande och att till exempel ta fram rätt verktyg till nya projekt.

Gradsaxen brukar vara en trotjänare som de vanligaste är att vända skär (och ibland även få dem omslipade) samt de viktiga, att justera in spalten för ett bra snitt.

Läs mer

Kantpress

Ironworks maskiner (profiljärn saxar) och profil valsar

Här samlar vi de mindre och tyvärr de maskiner som brukar få minst kärlek på företaget.

Profiljärnsaxar och profilvalser brukar visa sig vara några riktigt viktiga verkstadsmaskiner när de väl går sönder.

Om och när ni har en maskin som behöver service eller underhåll tänk på att även boka in dessa maskiner för en översyn.

Läs mer

Rund valsning

Rundvalsmaskiner finns i några olika varianter, men den som används mest idag är nog den 4-valsiga maskinen.

Rundvalsen gör att man kan förbocka direkt i maskinen och inte behöver använda en kantpress för detta.

Vi har stor erfarenhet av valsning och valsmaskiner, så ni är välkomna att ringa om det är maskinen som inte fungerar eller om den nu inte vill forma plåten som ni vill.

Läs mer

Skärande Bearbetning

Här under finner vi all typ av skärande bearbetning i form av gasskärning, plasmaskärning, fiberlaser samt laserskärning. Dessa är idag en stor del av den bearbetning som görs vid bland annat plåtbearbetning.

Här kan vi hjälpa till med felsökning vid maskinella problem samt förebyggande underhåll.

Vi arbetar med och har nära samarbete med flera märken inom skärande bearbetning, där det finns mycket kunskap att ge vid bearbetningsproblem.

Läs mer

Sågar

Helautomatiska och manuella bandsågar, stora och små samt klingsågar. Här hjälper vi gärna till både om ni har problem med funktionen eller om maskinerna inte kapar enligt önskemål.

”Varför sågar den snett? “ – är en vanlig fråga som vi får bland annat. Låt oss serva era sågar för bästa resultat och vi visar er samtidigt hur man får de bästa resultaten.

Men framför allt låt oss se till att era sågar fungerar på alla sätt.

Läs mer

Övriga plåtbearbetande maskiner

Fler exempel på maskiner vi utför service på: Profiljärnsaxar, borrmaskiner, rörbockningsmaskiner och stansmaskiner för att nämna några.

Kontakta gärna oss och fråga vad vi kan göra för er och er utrustning, vi servar de flesta maskinerna som finns på marknaden.

Verkstads maskin service har stor erfarenhet av mekanisk felsökning, felsökning vid elfel (el komponenter), pneumatiska samt hydrauliska fel. Vi är därför inte förhindrade att se helheten i felsökningen av er maskin när problem uppstår.

Läs mer